Rolete pvc & aluminiu

Plasele pentru insecte reprezinta un sistem practic de evitare a contactelor neplacute cu insectele. Acestea sunt fabricate din fibra de sticla instalata pe un schelet din aluminiu sau PVC, si bineinteles in functie de cerintele clientului, se impart in urmatoarele tipuri:


Rolete aplicate din PVC
Roleta clasica destinata montarii pe tocul ferestrei. Lamela si profilul de ghidare sunt din PVC. Caseta rulou este din aluminiu, iar actioanrea este manuala, cu snur sau cu banda. Pentru o actionare mai confortabila recomandam automatul de rulare. Periile din profulul de ghidare au rolul de a atenua zgomotul de frecare a lamelelor de sina de ghidare si in timpul vantului.

Plasa Fixa Tintari

Rolete suprapuse
Roletele suprapuse sunt cele montate deasupra - geamului PVC, fiind acoperite de tencuiala. Avand din conceptie doua placi groase din polistiren expandat in interiorul tocului, acestea asigura o izolare terminca excelenta, comparabil sau mai buna decit zidaria uzuala.
Cu o gama variata de culori disponibile se pot integra cu succes in orice arhitectura sau solutie constructiva.
Deasemenea aceste rolete permit montarea plaselor mobile impotriva insectelor pe toata deschiderea ferestrei sau partial pe unu sau mai multe din ochiurile ferestrei.

Rolete suprapuse

Rolete Exterioare Aluminiu
Daca doriti rolete exterioare cu un raport pret calitate foarte bun, va sfatuim sa optati pentru roletele din aluminiu - calitatea deosebita a finisajelor si durata de functionare a acestora va vor rasplati din plin decizia de a le achizitiona.
Gama de culori mult extinsa fata de roletele PVC va permite sa alegeti cele mai potrivite culori si nuante.
Roletele din aluminiu permit deasemenea montarea plaselor de tantari in interiorul tocului contribuind astfel suplimentar la obtinerea unui aspect impecabil al ferestrelor dumneavoastra.

Rolete aluminiu
Web-Links.ro