Variante sticlă termoizolantă

Geamul termopan se obtine prin asamblarea a doua foi de geam,in general de grosime 4 mm, prin intermediul unei baghete din aluminiu umpluta cu silicagel. Distanta dintre foile de geam poate varia, functie de spatiul lasat in cercevea, iar in cazul geamurilor speciale in acest spatiu se introduce un gaz inert (cel mai des se foloseste Argon).


Geam Float
Geamul float este fabricat prin floatarea unei benzi continue de sticla pe o baie metalica (prin tehnologia "float"). Este fabricat din sticla calcosodica, de inalta calitate, avand fete plan paralele, suprafata naturala si transparenta nedistorsionata. Acest tip de geam se utilzeaza atat la ferestrele obisnuite cat si la fabricarea geamului termoizolant.

Geam Float Termopan Oradea

Geam ornament
Geam ornament este rezultatul imprimarii pe sticla a unui model in relief, proeminentele modelului difuzeaza lumina micsorand transmisia luminii si conferind produsului o transparenta mai moderata, aceasta caracteristica il recomanda pentru interioare.

Geam ornament termopan oradea

Geam antiefractie
Geamul antiefractie se obtine prin introducerea unei tesaturi din metal intre fetele geamului ornament.

Geam termopan armat Oradea

Geam colorat
Se obtine prin adaugarea unor oxizi metalici in masa sticloasa in timpul topirii. Aceasta sticla absoarbe o mare cantitate de energie solara, impiedicand astfel patrunderea ei excesiva in interior. Se caracterizeaza prin:

  • efectul colorat atat in interior cat si in exterior
  • reflexia slaba a luminii
  • protectia impotriva radiatiei solare prin absorbtia energiei solare

Geam termopan colorat oradea

Geam Low-e (low-emisivity)
Este o sticla monolitica cu un strat functional de oxizi metalici depus prin procedeul elecromagnetic pe una din suprafetele geamului float. Acest strat ridica substantial proprietatile termoizolante ale geamului. Stratul, pe langa faptul ca reflecta o mare parte a radiatiei termice in interiorul incaperii, permite, totodata, patrunderea maxima a energiei solare.

Geam Low-e termopan oradea

Geam Reflexiv
Este geam monolitic reflectorizant, parasolar cu pelicula de oxizi metalici, depusa prin procedeul pirolitic. Pelicula se depune pe sticla clara sau colorata in masa. Pelicula este foarte rezistenta, indeosebi la conditiile extreme de mediu. (Permite orice fel de orientare a peliculei). Orientarea peliculei influenteaza valoarea reflexiei, precum si nuanta definitiva a culorii geamului. Se fabrica in doua variante:

  • cu reflexii argintii si cu o nuanta fina de chihlimbar (in culoarile clara, bronz, gri, verde si albastru inchis);
  • cu stralucirea albastra-argintie (in culorile clara, gri, verde si albastru inchis).

Web-Links.ro